Lieve, betrouwbare, ervaren en zeer toegewijde oppas voor jouw hond! Jouw hond krijgt alle aandacht en liefde die hij nodig heeft. Ook mag hij lekker vaak mee wandelen. Anne heeft al veel ervaring waardoor het eigenlijk heel relaxed verloopt en jouw hond zal zich snel bij haar op zijn gemak voelen.

Margot

Anne was vanaf minuut één de nieuwe beste vriendin van onze Charly! Ze is echt lief voor hem en heeft een soort natuurlijk overwicht, waardoor alles meteen heel soepel ging. We vonden het best spannend om Charly bij iemand anders onder te brengen, maar we kunnen met recht zeggen dat hij bij Anne op een vertrouwd adres is! Heel fijn! Zeker aan te bevelen om je hondje bij haar onder te brengen!

Roy

We waren super blij hoe Anne Paco heeft verzorgd bij ons thuis !!! Paco zag er goed en tevreden uit ! Ik zal haar zeker aanbevelen als oppas !!! Anne …. nogmaals dankjewel 😊

Ellen

Het was een geweldig hondenfeestje voor onze Suus. Ze mocht zelfs mee naar de dierentuin. Ook haar eigen hond Joe was super lief voor Suus. Ze hebben heerlijk gespeeld samen! We kunnen niet wachten tot een volgende keer. Suus was in veilige en zorgzame handen. We werden met foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden, echt super! We konden zorgeloos een paar dagen weg!

Yvonne