Dagopvang

Op dit moment neem ik geen intacte reuen meer aan.

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn honden welkom voor dagopvang. Ik bied honden een plek waar ze graag zijn en waar ze zich thuis voelen. Hoe fijn is het om uw hond weg te brengen naar een plek waar hij het naar zijn zin heeft? Zo kunt u zonder zorgen aan uw werkdag beginnen, of een dagje uit. De dagopvang is kleinschalig zodat ik alle honden voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Ook vind ik sociaal contact tussen honden erg belangrijk. Honden leren van elkaar en daarom worden ze hier in een roedel opgevangen. Ze hebben een volledig omheind speelterrein en een warme honden huiskamer tot hun beschikking.

De honden kunnen gebracht worden vanaf 08.00 en tot 18.00 opgehaald worden. Liever eerder of later halen/brengen? Vaak is dit in overleg wel mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Vakantieopvang

De vakantieopvang zit tot september 2022 vol. 

Wanneer de hond niet mee kan op vakantie of een weekend weg, om wat voor reden dan ook, is deze welkom om hier vakantie te vieren! Overdag lekker spelen met soortgenoten van de dagopvang en in de avond uitrusten in hun eigen honden huiskamer. In de weekenden en op de dagen dat er geen dagopvang is wordt er een lange wandeling gemaakt met de hond, of gaan we naar het bos. 

Individuele puppycursus of hondentraining

De puppycursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en wordt individueel gegeven. De cursus wordt bij mij op locatie gegeven, maar kan ook bij u thuis of op een door u gekozen locatie worden gegeven. Tijdens de cursus is er veel persoonlijke aandacht en kan de cursus worden afgestemd op uw pup en dat wat u als baasje belangrijk vind. Daarnaast zijn er een stuk minder prikkels of afleiding voor de pup en hoeft er niet gewacht te worden op andere cursisten. Er wordt getraind in het tempo van de pup waardoor de pup makkelijker zal leren en het resultaat hoger is dan in een groep. Tussen de lessen door ben ik altijd bereikbaar voor vragen. 

Geen puppy meer maar loopt u tijdens het trainen van uw hond wel tegen dingen aan? Er zijn ook losse lessen hondentraining te boeken. 

Paardrijlessen

Sinds 2016 geef ik paardrijlessen aan kinderen en volwassenen van beginnend niveau tot M niveau. Zowel springen als dressuur. Lessen worden gegeven op de door u gewenste locatie. Ook heb ik ervaring met het geven van manege/groepslessen en aan mensen met een beperking.